Profil

Misija:

Misija naše kompanije usmerena je na sticanje reputacije lidera u oblasti pružanja vrhunskih usluga projektovanja, konsaltinga i inženjeringa, čime pre svega stvaramo dodatnu i dugoročnu vrednost svojim klijentima.

Vizija:

Da nas prepoznate kao prvi i pravi izbor za Vašeg projektanta, konsultanta i inženjera.

O nama:

Osnovani smo 1992. godine, kao d.o.o. za projektovanje, konsalting, inženjering i trgovinu. Zahvaljujući profesionalnosti, upornosti, volji i timskom radu stručnjaka, u proteklih 18. godina, postigli smo značajne rezultate i postali jedan od lidera u sledećim oblastima:

  • Poljoprivreda: objekati za proizvodnju, preradu i skladištenje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, podna skladišta, ekonomska dvorišta, farme, dorada semena i sušare
  • Stočarstvo: farme i fabrike stočne hrane
  • Prehrambena industrija: objekti i kompleksi mlinova, mlekara, pekara i klanica
  • Ostala industrija: objekti i kompleksi za metalnu, tekstilnu i drvnu industriju
  • Saobraćaj: putevi, mostovi i parkirališta
  • Ekologija: studije zaštite životne sredine

Doprinos konstantnom rastu broja uspešnih projekata i zadovoljnih klijenata, daju naši licencirani inženjeri koji svoje iskustvo nose iz nekada veoma priznate projektantske kuće ETZ Osjek, naši stalno zaposleni specijalizovani stručnjaci kao i velik broj sjajno organizovanih spoljnih saradnika.

Pored mnogobrojnih projekata realizovanih na prostoru Republike Srbije, učestvovali smo i u realizaciji investicionih projekata na prostoru Republike Srpske i Republike Hrvatske.

Poslovne delatnosti su proširene na inženjering računarskih informacionih sistema, osnivanjem ćerka firme COING CS, koja se u potpunosti posvetila rešavanju problema u oblasti informacionih tehnologija, svojim uslugama pomaže klijentima da planiraju, konstruišu, unaprede i održavaju infrastukturu informacionih tehnologija kritičnih za poslovanje. Firma posluje na globalnom tržištu.

Profil slika 1 Profil slika 2