baner-sl-01
baner-sl-02
baner-sl-03
baner-sl-04

Projektovanje, konsalting, inženjering i trgovina

Kompanija COING posluje od 1992. godine i od tada beleži početak svog stabilnog razvoja i pozicioniranja u oblasti projektovanja, konsaltinga i inženjeringa. Danas sa svojom dugom tradicijom i bogatim iskustvom u poslovanju jedan je od lidera u svojoj delatnosti i provereno pouzdan partner.

Kontakt

Ukoliko imate nekih nedoumica i dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

 • t: +381 (0) 21.571.341
 • f: +381 (0) 21.472.06.80

Usluge

Kompanija pruža vrhunske usluge arhitektonsko-građevinskog projektovanja, mašinsko-tehnološkog, termo-mašinskog i elektro projektovanja objekata za proizvodnju, preradu i skladištenje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kao i usluge izrade Studija o proceni uticaja objekta na životnu sredinu.

Aktuelno

 • Jedini u Srbiji sa licencom

  COING doo Novi Sad postao prva i jedina firma u Srbiji koja je licencirana od strane Ministarstva životne sredine (sektor za građevinarstvo, investicije i građevinsko zemljište), za projektovanje kompletnih silosnih kompleksa kapaciteta preko 10.000 kubnih metara. Ovim rešenjem ministarstva, COING je postao jedina firma u Srbija koja može legalno da izrađuje projektnu dokumentaciju silosnih kompleksa preko 10.000 kubnih metara. PREUZIMANJE REŠENJA
 • Rast investicija u Agrar

  Kompanija COING je za 2011. godinu ugovorila više različitih poslova projektovanja i izgradnje agro-industrijskih kompleksa. U cilju zaštite privatnosti i poslovne tajne naših klijenata više nećemo objavljivati dešavanja po pitanju značajnih aktuelnih poslovnih aktivnosti. Ne zaboravite da COING ne deli svoje klijente na bitne i manje bitne. Mi smo specijalizovana firma sastavljena od odabranih stručnjaka koji su sposobni da shvate potrebe i željene ciljeve našeg poslovnog partnera, dešifruju i lociraju uzroke i žarišta i pronađu adekvatan put do željenog cilja. Smatramo da nam je zadatak da damo svoj doprinos našem klijentu da se što kvalitetnije razvija i posluje i da nas on, zbog stečenog poverenja i zadovoljstva našim rešenjima, preporuči svojim kolegama. Univerzalnost i automatizacija proizvoda i usluga za nas su neprihvatljivi pojmovi. Ponosni smo na činjenicu da umemo da ponudimo i razvijamo isključivo rešenja na osnovu pojedinačnih klijentskih zahteva. Zato Vas pažljivo slušamo… Bruto bilans poslova ugovorenih za poslovnu 2011. godinu govori da se tržište oporavlja, i COING u skladu sa time, kao kompanija od poverenja, beleži dalji rast.
 • Intervju sa vlasnikom kompanije COING

  Objavljen je intervju sa vlasnikom kompanije “COING” u domaćem poljoprivrednom magazinu “Agrar”.